Ugradnja trepavica

Ugradnja trepavica – 4 razloga zašto ne biste trebali štedjeti na ovom tretmanu

Moglo bi se činiti ludim potrošiti stotine kuna na ugradnju trepavica, ali istina je da dobivate onoliko koliko plaćate. Ne samo da jeftina ugradnja trepavica može uzrokovati da trepavice brže ispadnu, već mogu imati ozbiljno štetne učinke na vaše oči, kožu i trepavice. Kada platite najnižu cijenu ugradnje trepavica, najvjerojatnije to neće biti učinjeno ispravno i te će se koristiti proizvodi niske kvalitete koji koriste neiskusni umjetnici koji te tako uzrokuju skupe rezultate. Evo nekoliko stvari koje vam se mogu dogoditi ako birate samo po cijeni.

1. Neiskusni kozmetičari
Baš kao što ne biste dopustili da vam netko neiskusan depilira bikini zonu, ne biste trebali dopustiti neiskusnom kozmetičaru blizu vaših očnih jabučica. Koža pod našim očima je najtanja koža na ljudskom tijelu, što je čini podložnom iritaciji. Iskusni kozmetičari znaju da produženje trepavica ne dodiruje kožu, a to može značiti razliku između prekrasnih trepavica ili neugodne infekcije.

2. Alergijske reakcije
Jeftina ugradnja trepavica ima tendenciju koristiti jeftine proizvode, što može ozbiljno oštetiti kožu oko očiju. Jeftine usluge koriste oštre proizvode koji često dodiruju kožu uzrokujući negativne reakcije, ostavljajući oči natečene, crvene i čak zaražene.

3. Nepravilno dimenzioniranje
To bi trebalo biti prilično očito, ali nisu sve trepavice stvorene jednako, pa stoga ne možemo svi koristiti isti tip ili veličinu lažnih trepavica. Kada je ugradnja trepavica na koju se odlučite ona najjeftinija, možete dobiti trepavice pogrešne veličine, što može dovesti do problema s kožom, očima i trepavicama.

4. Dugoročna šteta
Imati dugačke, luksuzne trepavice je odlično, ali ne nauštrb vaših stvarnih trepavica. Vrhunski umjetnici primjenjuju samo ono što možete podnijeti, dopuštajući vašim prirodnim trepavicama da nastave svoj prirodni rast. Jeftina ugradnja trepavica uzrokovat će stres na folikulama i u konačnici će oštetiti vaše prirodne trepavice. Pobrinite se da radite s nekim tko neće trajno uništiti vaše stvarne trepavice, inače ćete ostati u problemima i morati plaćati umjetne trepavice ostatak svog života.